Interieurbouw kantoorinrichting · LAWFOX Advocaten

Opdrachtgever: LAWFOX Advocaten Tilburg
Ontwerp: Opdrachtgever en Houtwerff Interieurbouw
Uitvoering: Houtwerff Interieurbouw 
Materiaal: Berkenmultiplex en staal
Staalwerk: Rik Wolterink

Graveerwerk: Digifab
Fotografie: Britt Roelse Photography

Het compleet vernieuwde kantoor van LAWFOX Advocaten is het resultaat van een strakke projectplanning en nauwe samenwerking met Houtwerff interieurbouw. Kantoor, bureaus en een kastenwand zijn onderdelen van het vernieuwde interieur.

Houtwerff interieurbouw; voor een kantoorinrichting dat gezien mag worden.

Het ontwerp en uitvoering van de nieuwe kantoorinrichting van LAWFOX Advocaten is samen met Houtwerff Interieurbouw vormgegeven. Uitgangspunten voor dit interieurontwerp zijn:

  • Voorkeur voor berkenmultiplex plaatmateriaal.
  • Design.
  • Ergonomie. 

Naast een oogstrelend design is ergonomie op een kantoor van belang. Drukke werkdagen en lange uren willen nog wel eens resulteren in lichamelijke klachten. Om het risico hierop tot een minimum te beperken, hebben de nieuwe bureaus een ergonomisch design. Het berkenmultiplex waar we de bureaus uit vervaardigd hebben heeft een lichte tekening in het hout. Dit straalt kwaliteit uit en vormt met de overige meubelen een rustig geheel. 

Houtwerff interieurbouw; kastenwand en bureaus op maat

Houtwerff interieurbouw heeft de nieuwe kantoorinrichting van LAWFOX Advocaten voorzien een handgemaakte kastenwand en bureaus op maat, gemaakt van berkenmultiplex. Het LAWFOX logo is gegraveerd in het hout van de kast. De bureaus hebben een stalen onderstel dat in hoogte verstelbaar is voor een optimale (zit)houding. Mooi detail is het logo, een vos, dat uit de bureaus is gespaard en dient als kabeldoorvoer. De kopse kant van het hout versterkt het ontwerp van de kast. Speels en strak. Afgewerkt met een mooie matte lak die de natuurlijke uitstraling van het hout benadrukt en van de kast een echte blikvanger maakt. 

Bekijk meer van onze interieurbouw projecten hier. Wij denken graag met u mee over een interieur op maat. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Meer interieurbouw van Houtwerff:

Lawfox Advocaten · Tilburg

Restaurant SLA · Amsterdam

DPPLR · Amsterdam