Interieurbouw Eindhoven

Interieurbouw

Houtwerff interieurbouw; exclusieve interieurs met aandacht voor materiaal en detail. Houtwerff ontwerpt en maakt interieurs op maat. We ontwerpen en creëren exclusieve interieurs voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We ontwerpen meubels en interieurs voor elke plek, passend bij de sfeer en afgestemd op de locatie en op uw wensen. In een persoonlijk adviesgesprek nemen we alle tijd voor u. Samen bespreken we uw eisen en wensen op het gebied van design, materiaalgebruik en planning.

Houtwerff interieurbouw; ruime ervaring in maatwerk interieurs.

We hebben een brede ervaring met interieurbouw in diverse sectoren: 

  • Onderwijs. 
  • Horeca.
  • Kappers. 
  • Kantoren. 

Zeer verschillende sectoren die elk vragen om een specifiek discipline. Wij nemen graag de begeleiding en uitvoering van uw project uit handen. Een efficiënte projectplanning resulteert in een vlotte uitvoering. Dat is waar we ons in onderscheiden. In goed overleg met u als opdrachtgever en met ons team van interieurarchitecten en aannemers komt een prachtig maatwerk interieur tot stand.

Houtwerff interieurbouw; passie voor materiaal en aandacht voor detail.

Onze handgemaakte meubels maken we, met passie en aandacht voor materiaal en detail, in ons atelier op Sectie C in Eindhoven. Wij zetten uw idee eerst om in een ontwerp. Vervolgens vervaardigen we alle meubels in onze eigen werkplaats. Naast massief hout kunt u ook denken aan andere materialen als plaatmaterialen of staal. Onze creativiteit en kennis van materialen resulteert in exclusieve meubelen op maat. Wij werken graag samen met interieurontwerpers, staalbewerkers en designers. Samen gaan we voor het allerbeste. Maatwerk met een persoonlijke aanpak.

Wij denken graag mee over uw interieur op maat. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaande button. Of bekijk hieronder meer van onze interieurbouw projecten.

Arena Kappers · Eindhoven
Hubtech · Eindhoven
LawFox Advocaten · Tilburg
Mediamonks · Stockholm en Hilversum
DPPLR · Amsterdam
SLA Restaurant · Amsterdam en Utrecht
Stads Food & Bar · Eindhoven
DPPLR · Amsterdam