Projectinrichting kantoor · MEDIAMONKS

Opdrachtgever: Mediamonks Hilversum en Stockholm
Ontwerp: barde + vanVoltt 

Uitvoering: Theo Brandwijk & Houtwerff Interieurbouw
Materiaal: Staal, berkenmultiplex en eikenhout

Projectinrichting op maat door Houtwerff Interieurbouw maakte het interieur voor MEDIAMONKS Hilversum en Stockholm. Diverse bureaus en een grote vergadertafel.  

 

Houtwerff Interieurbouw maakte een reeks bureaus waarbij het mogelijk is op diverse hoogtes te werken. Deze bureaus hebben een stalen onderstel welke volledig ontwikkeld en uitgevoerd is naar de wens van de opdrachtgever. De bureaus zijn voorzien van een berkenmultiplex blad waardoor de werkplek een lichte uitstraling krijgt.

Een onderdeel van deze projectinrichting is de grote vergadertafel. Een bijzondere vorm en voorzien van een grote kabeldoorvoer.

Projectinrichting op maat · Vergadertafel op maat

Wij denken graag met u mee over een vergadertafel of bureau op maat. Op basis van uw wensen maken wij een eerste plan. Er is heel veel mogelijk! Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

Laat u inspireren op onze website. Wij hebben een brede ervaring met interieurbouw, maar ook met kantoorinrichting en projectinrichting. Bekijk meer van onze interieurbouw projecten hier.  

Meer interieurbouw van Houtwerff:

Arena Kappers · Eindhoven

Restaurant SLA · Amsterdam

DPPLR · Amsterdam