#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam

Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: FENIX® NTM 0750 Verde Comodoro, eiken fineer, HI-MACS® T010
Fotografie: Barbara Medo

Teksten: Teksten van Eef

Moderne keuken op maat

Strak, licht en modern. Bovenkasten met eikenhouten details in combinatie met ultramat HPL in een kleur naar keuze. En dan het blad, uitgevoerd in Solid Surface materiaal met een wasbak die naadloos aansluit op het keukenblad. Hier wil je zijn. En blijven.

Deze moderne keuken op maat is de blikvanger van de woning. Sfeermaker voor aangename diners en gezellige avonden. Met het gezin, familie of vrienden. Of gewoon even de dag doorspreken. Tijdens het koken of het diner zelf. Hier begint het. De ruimte waar ingrediënten samenkomen tot heerlijke gerechten, waar koken en gezelligheid zich verenigen tot een volmaakte sfeer.

Uw eigen keuken op maat laten maken? Houtwerff ontwerpt en realiseert unieke keukens op maat. Maak hier een afspraak om uw wensen door te spreken.

#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam

Flinterdun HI-MACS® keukenblad op maat

Het subtiele keukenblad in deze moderne keuken op maat is gemaakt van HI-MACS. Een slimme materiaalkeuze voor de lange termijn. Elegant om te zien en te voelen. Duurzaam door zijn eigenschappen. Hygiënisch, naadloos te verlijmen, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Verkrijgbaar in een divers kleurenpalet. Die keuze laten we aan u.

Eikenhouten bar en fluweelzacht HPL

De perfecte plek voor een moment van rust is de eikenhouten bar. Het middelpunt van deze moderne keuken op maat. De grijsgroene fronten zijn uitgevoerd in FENIX® NTM 0750 Verde Comodoro. Dit slimme materiaal is niet alleen extreem mat, het voelt fluweelzacht aan en is anti-vingerafdruk. Wel zo handig in uw keuken. Alle materiaalcombinaties zijn mogelijk, u kiest.

Inbouwapparatuur moderne keuken op maat

Een afzuigkap, dat doen we niet meer. Die zit onopvallend in de kookplaat verwerkt. De inbouwapparatuur voor deze unieke keuken op maat is volledig naar wens samengesteld. Houtwerff werkt hiervoor samen met van de Weijer Witgoed Specialist BV in Geldrop. Wel zo handig, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij regelen het.

Aan het zicht onttrokken en volledig in stijl van deze moderne keuken op maat zit een doorgang naar een andere ruimte. Dito afgewerkt in superzachte FENIX NTM Comodoro Verde. De keuken is bovendien optimaal voorzien van bergruimte. Laden met greeplijsten en deurtjes met tip-on sluiting. Opgeruimd staat netjes.

Bekijk onze collectie