Maatwerk interieur · Restaurant SLA

Opdrachtgever: SLA Amsterdam
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff Interieurbouw
Uitvoering: Houtwerff Interieurbouw 
Materiaal: Staal en diverse houtsoorten

Restaurant SLA in Amsterdam en Utrecht zijn ingericht door Houtwerff Interieurbouw. Het maatwerk interieur is ontworpen door Nicemakers. Het ontwerp van dit restaurant heeft diverse prijzen gewonnen. Het concept is in diverse filialen van Restaurant Sla doorgevoerd.  

 

Houtwerff interieurbouw: Van idee naar uitvoering

Dit maatwerk interieur kwam tot stand op basis van een bestaand plan en volledig uitgewerkt concept. Met deze plannen zijn wij aan de slag gegaan. In goed overleg met de aannemer, de projectleider en de ontwerpers zijn alle details tot in perfectie doorgevoerd.
Dit interieur op maat spreekt jong en oud aan. Er is gebruikt gemaakt van veel verschillende materialen waarbij het staal en hout de hoofdrol hebben. Er is een groot stalen frame gemaakt die functioneert als balie maar een echte blikvanger is. 

Restaurant SLA is een drukbezochte locatie en spreekt een grote doelgroep aan. De onderdelen van dit maatwerk interieur zijn opgebouwd met duurzame materialen die lang meegaan. Met zorg zijn de materialen van dit interieur gekozen en bewerkt. 

Houtwerff interieurbouw: Maatwerk met oog voor detail

Ook een interieurwens? Houtwerff interieurbouw denkt graag mee over uw interieur op maat. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we uw wensen en leggen we graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaande button. Of bekijk hieronder meer van onze interieurbouw projecten.

Meer interieurbouw van Houtwerff:

Arena Kappers · Eindhoven

LAWFOX Advocaten · Tilburg

DPPLR · Amsterdam