Keukens op maat Eindhoven
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Berkenmultiplex Colorply · SolidTrends Terrazzo · Rosmaringrün door Interieurspuiterij Jansen
Fotografie: Barbara Medo
Kunst: Ossip 

Unieke keuken op maat

Een echte blikvanger in huis! Een unieke keuken die opvalt en een prachtige combinatie maakt met de vloer. Het groen is gedurfd, het knalt er echt uit! Deze unieke keuken is gemaakt van berkenmultiplex: echt hout dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Voorzien van hoogwaardig meubelbeslag en handgemaakte lades, exact op maat. Een prachtige unieke keuken om urenlang te koken en samen te genieten!

Geinspireerd op een Engelse ontwerpstijl waarbij het lijnenspel en de knalkeuren de uitstraling bepalen. Dat durven wij ook! Deze keuken is mogelijk in elke kleur, RALtint, naar keuze en is echt uniek! De kopse kanten van het binnenwerk bepalen het lijnenspel en geven een zachte houten uitstraling aan deze unieke keuken op maat. Het groen is fris en heeft een echte wauw-factor! Wie durft?

Ook een unieke keuken op maat laten maken? Bekijk de mooiste keukens op maat op onze website. Een houten keuken op maat zoals een keuken van eikenhout of volledig van massief bamboe. Maar ook plaatmaterialen of laminaten voor een design keuken op maat, een moderne keuken op maat of een exclusieve keuken op maat.

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

unieke keuken op maat Eindhoven
unieke keuken op maat Eindhoven

Uw handgemaakte design keuken met oog voor detail

Unieke handgemaakte design keukens van puur hout.  Een keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee.

Wij ontwerpen en maken uw keuken op maat. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Houtwerff brengt ambacht en design samen

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten design keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij werken samen met designers, interieurontwerpers en aannemers. 
Ons atelier is gevestigd op Sectie C waar diverse ateliers en ambachten te vinden zijn. Samen met staalbewerkers en betonmakers is er heel veel mogelijk voor uw keuken op maat. Wij denken graag met u mee over uw design keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

 

Keukens waar we trots op zijn

Stadsvilla Waalre

Design keuken op maat

Stadswoning Berkelbosch

Keuken op maat van massief bamboe

Atelier Houtwerff

Houten keuken op maat

Villa Reuver

Moderne keuken op maat

Jaren Dertig Woning Eindhoven

Moderne keuken op maat

Stadswoning Waalre

Houten keuken op maat

Jaren Dertig Woning Eindhoven

Moderne keuken op maat

Atelier Houtwerff Eindhoven

Bijzondere keuken op maat

Kantoorvilla Eindhoven

Eiken keuken op maat