Keukens op maat Eindhoven

Green Valley Love

Unieke keuken op maat

Een echte blikvanger in huis! Een unieke keuken die opvalt en een prachtige combinatie maakt met de vloer. Het groen is gedurfd, het knalt er echt uit! Deze unieke keuken is gemaakt van berkenmultiplex: echt hout dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Voorzien van hoogwaardig meubelbeslag en handgemaakte lades, exact op maat. Een prachtige unieke keuken om urenlang te koken en samen te genieten!

Geinspireerd op een Engelse ontwerpstijl waarbij het lijnenspel en de knalkeuren de uitstraling bepalen. Dat durven wij ook! Deze keuken is mogelijk in elke kleur, RALtint, naar keuze en is echt uniek! De kopse kanten van het binnenwerk bepalen het lijnenspel en geven een zachte houten uitstraling aan deze unieke keuken op maat. Het groen is fris en heeft een echte wauw-factor! Wie durft?

Ook een unieke keuken op maat laten maken? Bekijk de mooiste keukens op maat op onze website. Een houten keuken op maat zoals een keuken van eikenhout of volledig van massief bamboe. Maar ook plaatmaterialen of laminaten voor een design keuken op maat, een moderne keuken op maat of een exclusieve keuken op maat.

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

unieke keuken op maat Eindhoven
unieke keuken op maat Eindhoven

Materiaalkaart · Green Valley Love

Materiaal: Berkenmultiplex Colorply · SolidTrends Terrazzo · Rosmaringrün door Interieurspuiterij Jansen
Fotografie: Barbara Medo
Kunst: Ossip 

Bekijk onze collectie