#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #tafelopmaat #kastopmaat #dressoiropmaat #amsterdam #houtenkeukensopmaat #Houtentafelopmaat #meubelontwerp #handgemaaktekeukens #houtenmeubels #maatwerkkeukens

Over Houtwerff

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke interieurs en keukens op maat. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel. De meubels zijn handgemaakt met liefde voor het vak. 

De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Eindhoven waar design en ambacht samenkomen. Wij beheersen het proces. We ontwerpen en bouwen, leveren op locatie en verzorgen montage en afwerking. Wij werken met passie en plezier voor de zakelijke en particuliere markt. 
Houtwerff is een hecht team van vakmensen met oog voor detail en kennis van materialen. Wij brengen ambacht en design samen. Samen maken wij van uw interieur een persoonlijk en uniek resultaat.

Ontmoet ons team:

Jorrit van der Werff

Houtwerff is in 2013 opgericht door Jorrit van der Werff.  Na een kort leven als grafisch ontwerper bleek een dag met hout hem beter te passen. Snel na het afronden van de opleiding tot meubelmaker is Jorrit Houtwerff begonnen. De naam Houtwerff is een ode aan overgrootopa van der Werff. In vooroorlogse tijden bouwden diverse generaties van der Werff prachtige schepen, van hout natuurlijk!, in de scheepswerff te Groningen. 
T 0681890970
E jorrit@houtwerff.nl

Kim van der Werff - Wolterink

Kim is de creatieve spin in het web die ervoor zorgt dat al uw ideeen een concreet ontwerp en plan worden. Elke Houtwerff keuken is een op maat gemaakt unicaat dat begint bij een goed ontwerp. Kwaliteit en functionaliteit staan daarbij voorop. De keuken wordt een persoonlijke leefruimte. Kim adviseert u over materialen, vorm en functie. Kim begeleidt het ontwerpproces: Een uniek ontwerp dat als basis dient voor uw unieke Keuken & Interieur. 
T 0681890970
E kim@houtwerff.nl

Staalwerk Eindhoven

Staalwerk

Onze man van staal. Hij buigt en last, verfijnd en grof, ruw of  juist afgewerkt. Een onderstel van staal, een overkapping op maat, een handgemaakt kozijn. Wij werken al jaren samen met Rik Wolterink. 

 

3D Interieurontwerp

Cas van Son vormt al uw ideeën om tot een prachtige tekening. Van idee naar realistisch 3D ontwerp als begin van een nieuw interieur en een prachtig unieke keuken! 

Meubelmaker

Marc heeft ruime ervaring in de bouw en metaalsector en richt zich nu op het vak van meubelmaker. Marc denkt graag met u mee in oplossingen en heeft een voorliefde voor massieve houtsoorten. 

3D Interieurontwerp

Sophie is onze 3D visualisatie specialist. Met een geweldig oog voor stijl maakt Sophie van elk ontwerp een realistische 3D visualisatie met prachtig licht en detaillering! 

Meubelmaker

Bram is al jarenlang een van onze enthousiaste meubelmakers. Naast zijn liefde voor motoren en campers heeft Bram ook een geweldig oog voor detail en design. 

Doortje

Bent u energieleverancier of wilt u ons graag printpapier verkopen? Doortje is uw aanspreekpunt! 

#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #tafelopmaat #kastopmaat #dressoiropmaat #amsterdam #houtenkeukensopmaat #Houtentafelopmaat #meubelontwerp #handgemaaktekeukens #houtenmeubels #maatwerkkeukens

Houtwerff op Sectie C

De werkplaats van Houtwerff is gevestigd op  Sectie C in Eindhoven.  In de gebouwen van wat vroeger de machinefabriek van Stork was, is Sectie C een verzamelplaats voor designers. Onze werkplaats is omgeven door staalbewerkers, poëzie, autonoom kunstenaars, betongieters en ontwerpers. Elk jaar tijdens de Dutch Design Week zijn diverse samenwerkingen te zien van Houtwerff.

Onze werkwijze

Ontwerpen
Een handgemaakte keuken en interieur begint bij een idee. We denken graag met u mee over uw interieur, oplossingen, stijl en natuurlijk materiaalkeuze. Er is veel mogelijk. Aan de hand van uw wensen maken wij een afspraak en een eerste offerte. Het ontwerp is de basis voor elke opdracht. We ontwerpen zelf maar werken ook graag samen met interieurarchitecten en designers. De offerte zorgt ervoor dat u duidelijkheid heeft over de prijs. Die wordt vooraf vastgesteld. Met het definitieve ontwerp, de vastgestelde offerte en een realistische tijdsplanning gaan wij aan de slag.

De apparatuur van uw keuken wordt verzorgd door Van de Weijer uit Geldrop. Zij zijn gespecialiseerd in de laatste trends en geven u een advies op maat. Van de Weijer zorgt ook voor het gedetailleerd aansluiten en service van al uw apparatuur. Een unieke samenwerking! 

Het werk in onze werkplaats 
De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Dit is waar de meubels tot leven komen. We gaan aan de slag met het ontwerp en houden u op de hoogte. Het hout wordt gekocht, geschaafd en gezaagd. Met passie voor handgemaakte keukens in de creatieve omgeving van onze werkplaats op Sectie C in Eindhoven zijn al veel interieurs en keukens ontstaan. Tijdens dit proces bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats.

Montage en afronden
De keuken is klaar, de meubels afgerond en in goed overleg komen wij het graag brengen en monteren. Wij leveren op locatie, monteren alles en verzorgen de afwerking tot op detail. U kunt gaan genieten van een unieke keuken en een exclusief interieur van Houtwerff. 

Service 
Keukens en Interieurs van Houtwerff gaan jaren mee. Een echte Houtwerff is duurzaam en tijdloos. Als wij vertrekken is uw Keuken en Interieur klaar om met veel plezier jaren van te gaan genieten. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd langskomen of bellen voor advies. We denken graag met u mee.

Waar wij voor staan

Wij voelen ons thuis bij de ideeën van Ondernemers van Nu: ‘We zien dat de grenzen aan de economische groei zijn bereikt en dat de ecologische balans verstoord is. Een andere economie is nodig, waarin winst maken niet het enige doel is. De realiteit vraagt om ondernemerschap gebaseerd op: Gemeenschappelijke waarden in plaats van eigenbelang en kwaliteit in plaats van kwantiteit.’
Onze meubelmakerij maakt gebruik van de meest duurzame keuzes: Triodos bank en ASR verzekeringsmaatschappij. Wij werken samen met de Ambachts Academie waarbij wij als ambachtelijk leerbedrijf een plek bieden aan leerlingen die het vak van meubelmaken willen leren binnen een meubelmakerij.  
Wij vinden
 het belangrijk om kwaliteit te garanderen in ons werk maar ook in onze samenwerking met leveranciers. Wij werken al jaren samen met onze leveranciers van massief hout, plaatmateriaal en meubelbeslag.