Keukens op maat

Unieke handgemaakte keukens van puur hout. Een keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee.

Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij werken samen met designers, interieurontwerpers en aannemers. 

Ons atelier is gevestigd op Sectie C waar diverse ateliers en ambachten te vinden zijn. Samen met staalbewerkers en betonmakers is er heel veel mogelijk voor uw keuken op maat.

Welke houtsoorten vindt u mooi? Hoe groot moet de keuken zijn en hoeveel kastruimte heeft u nodig? Naast moderne keukens op maat heb ik ook een grote voorliefde voor industriële keukens van hout en exclusieve keukens met een Scandinavische uitstraling. 

Wij denken graag met u mee over uw keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

 
Moderne keuken van eikenhout
Keuken van zebranohout

Een moderne keuken zonder handgrepen

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer
Een tijdloos modern dressoir
Tafel van eikenhout