Keukens op maat

Unieke handgemaakte keukens op maat van Houtwerff: een maatwerk keuken van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee. Wij denken graag mee over uw keuken op maat en maken van al uw ideeën een droomkeuken! 

Handgemaakte keukens: van droom naar keuken

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw keuken op maat. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Wij kiezen voor kwaliteit! Massieve materialen voor een houten keuken op maat: zoals een keuken van eikenhout. Maar ook plaatmaterialen of laminaten voor een design keuken op maat, een exclusieve keuken op maat en een moderne keuken op maat.
Hout dat eerlijk wordt geproduceerd. Materialen die duurzaam zijn in gebruik. In een keuken van Houtwerff mag geleefd worden! 

Uw ideeën vormen de basis van het ontwerp voor uw handgemaakte keuken. Uw wensen geven wij vorm in een 3D ontwerp. Met liefde voor het vak en een grote interesse voor design bieden wij een uniek advies op maat. Als u tevreden bent met het ontwerp kan het werk in ons atelier beginnen: uw keuken op maat krijgt vorm.

Op basis van het ontwerp gaan wij aan de slag in ons atelier: het hart van ons bedrijf. Wij werken met passie en plezier aan uw handgemaakte keuken. Ook bezorging, plaatsing en montage bij u thuis verzorgen wij allemaal. Met oog voor detail. Als wij vertrekken is uw keuken klaar om jarenlang met veel plezier van te genieten! 

Uw keuken op maat met oog voor detail

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

Keukens waar we trots op zijn

Villa Helvoirt

Houten keuken op maat

Villa Reuver

Design keuken op maat

Atelier Houtwerff

Houten keuken op maat

Stadsvilla Waalre

Design keuken op maat

Jaren 30 Stadsvilla Eindhoven

Unieke keuken op maat

Stadswoning Berkelbosch

Keuken op maat van massief bamboe

Jaren Dertig Woning Eindhoven

Moderne keuken op maat

Atelier Houtwerff Eindhoven

Bijzondere keuken op maat

Herenhuis Den Haag

Unieke keuken op maat

Kantoorvilla Eindhoven

Eiken keuken op maat

Stadswoning Waalre

Houten keuken op maat

Jaren Dertig Woning Eindhoven

Moderne keuken op maat

Stadswoning Eindhoven

Zebranohouten keuken op maat