Keukens op maat

Unieke handgemaakte keukens van hout. Een maatwerk keuken van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee. Wij denken graag met u mee over uw keuken op maat. Wij maken van al uw ideeën een keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

 

Een maatwerk keuken op basis van uw wensen

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met andere materialen zoals staal en beton ook mogelijk.

Welke houtsoorten vindt u mooi? Hoe groot moet de keuken zijn en hoeveel kastruimte heeft u nodig? Moderne keukens op maat maar ook industriële keukens van hout en exclusieve keukens met een landelijke of Scandinavische uitstraling.  
Uw ideeën vormen de basis van het ontwerp voor uw maatwerk keuken. Uw wensen geven wij vorm in een 3D tekening. Met liefde voor het vak en een grote interesse voor design bieden wij een uniek advies op maat.
Als u tevreden bent met het ontwerp kan het werk in ons atelier beginnen.

Uw keuken op maat met oog voor detail

Op basis van het ontwerp gaan wij aan de slag in onze werkplaats: het hart van ons bedrijf. Wij ontwerpen en maken keukens op maat in eigen beheer en werken met diverse materialen. 
Wij kiezen voor kwaliteit! Duurzaam hout dat eerlijk geproduceerd wordt maar zeker ook bij ons meubelbeslag. Scharnieren, lades en deuren moet lang mee gaan. In een keuken van Houtwerff mag geleefd worden.

Bezorgen, plaatsen en montage bij u thuis verzorgen wij allemaal: met oog voor detail. Als wij vertrekken is uw keuken klaar om jarenlang met veel plezier van te gaan genieten.

Handgemaakte keukens: van droom naar keuken

Wij ontwerpen en maken unieke keukens en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Houtwerff brengt interieurwensen tot leven: van idee naar een keuken om in te leven. Wij denken graag met u mee over uw keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Moderne keuken van eikenhout
Keuken van zebranohout

Een moderne keuken zonder handgrepen

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer
Een tijdloos modern dressoir
Tafel van eikenhout