Interieurproject kantoor DPPLR · Bureaus op maat

Opdrachtgever: DPPLR
Ontwerp: Barde & vanVoltt
Uitvoering: Houtwerff Interieurbouw
Materiaal: Beukenhout en Berkenmultiplex

Dit interieurproject op maat is uitgevoerd in samenwerking met de ontwerpers van Barde & vanVoltt en de opdrachtgever DPPLR. In goed overleg is het maatwerk tot stand gekomen en met zorg zijn de keuzes voor materialen gemaakt
Voor dit interieurproject maakte Houtwerff Interieurbouw een grote tafel op maat van 6 meter en een aantal bureaus op maat. Een moderne kantoorinrichting met oog voor detail. 

Houtwerff Interieurbouw: Interieurproject op maat

Vergaderen, lunchen en natuurlijk proosten aan een tafel van zes meter lang. De grote ruimte heeft een industriële sfeer met veel metaal en gaat leven dankzij deze lange tafel. Het lichte beukenhout komt goed tot zijn recht. De tafel bevindt zich in het midden van deze werkplek en combineert alle functies die nodig zijn op dit kantoor. Bijpassende bankjes zorgen niet alleen voor eenheid, maar ook voor optimaal gebruik van de zitplekken aan deze tafel. 

Voor het bureau is gekozen voor berkenmultiplex. Een lichte houtsoort die een mooi contrast biedt met het stalen onderstel. Het bureau is op maat gemaakt en voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Ruimte voor alle devices, snoeren en schermen. 

Bureaus en tafels op maat gemaakt

Ook een interieurwens? Houtwerff interieurbouw denkt graag mee over uw maatwerk interieur. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we uw wensen en leggen we graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaande button. Of bekijk hieronder meer van onze interieurprojecten hier

Meer interieurbouw van Houtwerff:

Arena Kappers · Eindhoven

Restaurant SLA · Amsterdam

LAWFOX Advocaten · Tilburg