The Portland · Design Keuken op maat

The Portland

Design keuken op maat

Warm en Strak. Tijdloos en helemaal van nu. Een keuken om samen te komen.
Deze design keuken is gemaakt van Arpa Fenix en Massief eiken. Handgemaakt met oog voor detail. De materialen zijn met zorg gekozen, duurzaam in gebruik en complementeren elkaar perfect. 

Ook een design keuken op maat laten maken? Bekijk de mooiste keukens op maat op onze website. Een houten keuken op maat zoals een keuken van eikenhout of volledig van massief bamboe. Maar ook plaatmaterialen of laminaten voor een design keuken op maat, een moderne keuken op maat of een exclusieve keuken op maat. 

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

The Portland · Design Keuken op maat

Uw handgemaakte design keuken met oog voor detail

Unieke handgemaakte design keukens van puur hout.  Een keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee.

Wij ontwerpen en maken uw keuken op maat. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Houtwerff brengt ambacht en design samen

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten design keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij denken graag met u mee over uw design keuken op maat.

Materiaalkaart · The Portland

Materiaal: Arpa Fenix en Massief eikenhout
Fotografie: Barbara Medo
Kunst: Henk Visch 

Bekijk onze collectie