Interieurbouw Eindhoven

Interieurbouw Eindhoven · Arena Kappers

Opdrachtgever: Arena Kappers Eindhoven
Ontwerp: Houtwerff Interieurbouw en opdrachtgever
Uitvoering: Houtwerff Interieurbouw
Materiaal: Eikenhout en matzwart Egger

In goed overleg met Arena Kappers in Eindhoven is het ontwerp van dit interieur op maat tot stand gekomen. Uitgangspunten bij dit interieurbouw project waren: 

  • Strak ontwerp. 
  • Functionaliteit.
  • Grote voorkeur voor massief eikenhout.
  • Duurzaamheid. 
Interieurbouw
Interieurbouw Eindhoven
Interieurbouw
Interieurbouw Eindhoven
Interieurbouw Eindhoven

Houtwerff interieurbouw en Arena Kappers Eindhoven; oog voor detail

Bij Arena Kappers in Eindhoven worden de mooiste, exclusieve kapsels gecreëerd. Ook een stukje maatwerk. En altijd met oog voor detail.

In een persoonlijk adviesgesprek bespraken we het maatwerk ontwerp voor de salon en kozen we de juiste materialen. De nauwe samenwerking resulteert in een prachtig maatwerk interieur dat de salon op het lijf geschreven is. Het massieve eikenhout vormt een prachtig contrast met het matzwarte egger. De eiken meubels zijn met een hoogwaardige matte lak afgewerkt die de natuurlijke uitstraling van de meubels benadrukt. De houten meubels zijn een echte blikvanger in de salon. Een mooie samenwerking tussen Houtwerff Interieurbouw Eindhoven en Arena Kappers. 

Het ontwerp voor Arena Kappers Eindhoven; duurzaamheid en functionaliteit.

Naast een prachtig maatwerk design keken we voor Arena Kappers ook naar functionaliteit en duurzaamheid. Vanzelfsprekend mag het design de functionaliteit van de salon niet in de weg staan. Het is en blijft immers een werkplek waar de kapsters intensief gebruik van maken. Daarom hebben we gekozen voor duurzame materialen. De kapsalon in Eindhoven kan weer jaren met veel plezier worden gebruikt. 

Ook een interieurwens? Houtwerff interieurbouw Eindhoven denkt graag mee over uw maatwerk interieur. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we uw wensen en leggen we graag uit wat we voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaande button. Of bekijk hieronder meer van onze interieurbouw projecten.

Meer interieurbouw van Houtwerff:

LAWFOX Advocaten · Tilburg

Restaurant SLA · Amsterdam

DPPLR · Amsterdam