Exclusieve keuken op maat

Opdrachtgever: particulier
Ontwerp: Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: zebranohout

Deze exclusieve keuken op maat is gemaakt van zebranohout. Een volledig op maat gemaakte keuken zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte. Veel kastruimte, hoge lades en oog voor detail. 

Unieke handgemaakte keukens van puur hout. Een exclusieve keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee.
Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.
Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij werken samen met designers, interieurontwerpers en aannemers. 
Ons atelier is gevestigd op Sectie C waar diverse ateliers en ambachten te vinden zijn. Samen met staalbewerkers en betonmakers is er heel veel mogelijk voor uw keuken op maat.
 

Wij denken graag met u mee over uw interieur en keuken op maat. Bekijk hier meer informatie over een keuken op maatVoor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

 

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer
Een tijdloos modern dressoir
Tafel van eikenhout