#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam

Ontwerp: Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Opdrachtgever: Valtech Eindhoven
Materiaal: Eiken gefineerd MDF

Eiken keuken

Deze eiken keuken op maat is uitgevoerd in eikenhout. De keuken heeft een moderne en strakke uitstraling. Het binnenwerk is voorzien van matzwart materiaal: een prachtig contrast. Alle apparatuur is ingebouwd en voorzien van dezelfde fronten: een prachtig rustig geheel. Door een goede lak is het hout waterafstotend en er is gebruik gemaakt van degelijk meubelbeslag dat jaren mee zal gaan. Een keuken waar met heel veel plezier jarenlang intensief gebruik van gemaakt kan worden.
Bekijk de mooiste keukens op maat die wij maakten op onze website. Een houten keuken op maat zoals een keuken van eikenhout. Maar ook plaatmaterialen of laminaten voor een design keuken op maat, een moderne keuken op maat of een exclusieve keuken op maat.

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam
Eiken keuken Eindhoven
Eiken keuken Eindhoven
Eiken keuken Eindhoven
Eiken keuken Eindhoven

Eikenhouten keuken op maat gemaakt

Wij ontwerpen en maken unieke keukens op maat. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van uw idee maken wij een op maat gemaakte keuken.
Wij denken graag mee over het ontwerp van uw eiken keuken op maat. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij werken samen met designers, interieurontwerpers en aannemers. 

Uw massief eiken keuken met oog voor detail

Houtwerff ontwerpt en maakt uw droomkeuken! Een massief eiken keuken op maat, maar ook laminaten in kleur. Er is plek voor al uw wensen en ideeën. U kiest de plek voor alle functies in de keuken. Dat zorgt bij het koken voor lichtheid en rust in uw keuken. Een perfecte balans tussen vorm en functie.

Een keuken verenigd functies in huis: er wordt geleefd! De keuken is een werkplaats, een leefruimte, we ontmoeten elkaar. Kiezen voor essentie betekent eerlijke materialen en prachtige kleurcombinaties.

Wij ontwerpen en maken uw eikenhouten keuken op maat. Alles wordt ingemeten zodat de ruimte optimaal gebruikt wordt. Wij bouwen al het apparatuur tot op detail in zodat het een prachtig geheel is. Uw eiken keuken op maat laten maken? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Uw keuken op maat laten maken?

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: van ontwerp tot realisatie.  Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

Keukens op maat · Luxe keuken op maat · Exclusieve keuken op maat · Design keuken op maat · Houten keuken op maat · Moderne keuken op maat · Bamboe keuken op maat · Eiken keuken op maat · Unieke keuken op maat  ·   Groene keuken op maat · Keuken op maat Eindhoven

Keukens waar we trots op zijn