Houten keuken op maat
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff en Jansen Interieurspuiterij
Materiaal: Ovangkol gefineerd en MDF gespoten in groentinten
Fotografie: Britt Roelse
 

Houten keuken op maat

Deze houten keuken op maat van ovangkolhout is uniek. Samen met de opdrachtgever ontwierpen wij een keuken op maat die rust uitstraalt. Hout brengt leven in deze ruimte. Ovangkol is een houtsoort met een bijzondere tekening. De groene tinten geven een prachtige contrast. 

Een keuken op maat van hout met een knipoog naar vroegere tijden, maar met de functionaliteit van nu. 

Bekijk de mooiste keukens op maat die wij maakten op onze website. Een houten keuken op maat zoals een keuken van eikenhout of keuken van massief bamboe hout. Maar ook plaatmaterialen of prachtige laminaten voor een design keuken op maat, een moderne keuken op maat of een exclusieve keuken op maat.
 

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

Design Keuken op maat Eindhoven
#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam
Design Keuken op maat Eindhoven
Design Keuken op maat Eindhoven

Uw houten keuken op maat gemaakt

Houtwerff werkt met duurzame materialen die lang meegaan. Massief hout dat u kunt ruiken en puur aanvoelt, maar ook gekleurde laminaten en gelakte toplagen. Alles wordt met de hand, stuk voor stuk in eigen atelier gemaakt.

Wij ontwerpen en maken uw droomkeuken. Een massief houten keuken op basis van uw wensen of een unieke design keuken op maat. Er is plek voor al uw wensen en ideeën. U kiest de plek voor alle functies in de keuken. Dat zorgt bij het koken voor lichtheid en rust in uw keuken. Een perfecte balans tussen vorm en functie.

Een keuken verenigd functies in huis: er wordt geleefd! De keuken is een werkplaats, een leefruimte, we ontmoeten elkaar. Kiezen voor essentie betekent eerlijke materialen en prachtige kleurcombinaties. Kleuren die passen bij de tijd van nu of tijdloos zijn.

Een handgemaakte keuken op basis van uw wensen

Wij ontwerpen en maken uw houten keuken op maat. Wij bouwen al het apparatuur tot op detail in zodat het een prachtig geheel is. Wij denken graag met u mee over uw unieke keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Uw keuken op maat laten maken?

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: van ontwerp tot realisatie.  Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

Keukens op maat · Luxe keuken op maat · Exclusieve keuken op maat · Design keuken op maat · Houten keuken op maat · Moderne keuken op maat · Bamboe keuken op maat · Eiken keuken op maat · Unieke keuken op maat  ·   Groene keuken op maat · Keuken op maat Eindhoven

Keukens waar we trots op zijn