Meubelmaker Eindhoven meubel eikenhout eiken kledingkast kast op maat meubel op maat meubelontwerper meubel ontwerp ontwerp en uitvoering houtwerff jorrit van der werff interieur meubels in opdracht dressoir modern meubel Dutch Design Week DDW17 DDW16

Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff Interieurbouw
Materiaal: Populierenhout 

Houten kledingkast op maat

Opbergen in stijl met deze kledingkast op maat van populierenhout. De kast is op maat gemaakt en bedekt de volledige wand. Deze houten kledingkast op maat is opgebouwd volledig naar wens van de klant. In dit geval is gekozen voor een combinatie van lades, planken en de mogelijkheid kleding op te hangen. Dankzij de lichte kleur van het hout is de ruimte nog steeds open en licht. 

Houtwerff ontwerpt en maakt  meubels en interieurs op maat. Wij denken graag mee over uw houten kledingkast op maat.  Wij gaan graag aan de slag met uw wensen.  Van idee naar meubel. Met oog voor detail en een persoonlijk aanpak. Bekijk onze website voor de mooiste meubels die wij het afgelopen jaar maakten. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Kledingkast op maat
Houten kledingkast op maat

Meubels waar wij trots op zijn