#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #interieurbouw #meubelsopmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #tafelopmaat #kastopmaat #dressoiropmaat #amsterdam #badkamermeubel #houtenkeukensopmaat #Houtentafelopmaat #meubelontwerp #handgemaaktekeukens #houtenmeubels #maatwerkkeukens

Badkamermeubels op maat

In ons atelier worden unieke badkamermeubels op maat gemaakt. Meubels die voldoen aan uw ideeën en wensen. Onze badkamermeubels worden afgewerkt met een goede lak of olie. Het meubel is beschermd tegen de luchtvochtigheid van de ruimte. Wij ontwerpen en maken badkamermeubels in diverse stijlen zoals: Scandinavische en industriële stijl. We denken graag met u mee. Met uw idee en onze kennis van materialen maken wij een meubel op maat: ook uw badkamermeubel. 

Houtwerff ontwerpt en maakt interieurs en meubels op maat. Wij gaan aan de slag met uw ideeen en wensen. Bekijk onze website voor de mooiste meubels die wij maakten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u natuurlijk contact opnemen.

Badkamermeubels van massief hout

Meubels waar wij trots op zijn