Design wandmeubel op maat gemaakt Eindhoven

Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever en Houtwerff 
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Gemelamineerd spaanplaat en gefineerd eiken

Modern wandmeubel op maat

Houtwerff ontwerpt en maakt wandmeubels op maat, zo ook dit meubel van 7 meter lang. Dit wandmeubel is gemaakt van eiken gefineerd MDF en een wit melamine. In het ontwerpproces is samen met de opdrachtgever een meubel ontworpen dat ingedeeld is naar wens. Naast een opbergfunctie bevat het wandmeubel ook een bureau.

De eiken accenten zorgen voor een opvallend detail in dit witte wandmeubel. De eiken delen geven het wandmeubel nog een extra functie als vitrinekast en showcase. Prachtige details! Dit handgemaakte wandmeubel is functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan de sfeer en woongenot van dit interieur. 

Design wandmeubel op maat gemaakt Eindhoven
Design wandmeubel op maat gemaakt Eindhoven
Design wandmeubel op maat gemaakt Eindhoven

Wandmeubel op maat laten maken

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke keukens en interieurs op maat. Wij brengen interieurwensen tot leven. Houtwerff werkt met duurzame materialen die lang meegaan. Massief hout dat u kunt ruiken en puur aanvoelt, maar ook gekleurde laminaten en gelakte toplagen. Alles wordt met de hand, stuk voor stuk in eigen atelier gemaakt. Houtwerff ontwerpt en maakt uw handgemaakte meubel en interieur. Er is plek voor al uw wensen en ideeen.  Uw interieur op maat laten maken?
Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Meubels waar wij trots op zijn