Houten meubels op maat

Houten meubels op maat

Meubelmakerij en interieurbouw uit Eindhoven

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke meubels en interieurs op maat. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel. De meubels zijn handgemaakt met liefde voor het vak. 

In onze meubelmakerij worden houten meubels op maat gemaakt van een hoge kwaliteit hout voor een zeer duurzaam product. Graag denken wij met u mee over het ontwerp, het type hout tot en met de afwerking van de maatwerk meubels. Onze ontwerpen zijn van nu, met oog voor detail en aandacht voor het materiaal. Wij werken met passie en plezier van de zakelijke en particuliere markt. We werken met liefde voor hout en design. 

De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Eindhoven waar design en ambacht samenkomen. We beheersen het proces. We ontwerpen en bouwen, leveren op locatie en verzorgen montage en afwerking. We werken met passie en plezier voor de zakelijke en particuliere markt. Houtwerff is Jorrit van der Werff en Kim Wolterink samen. 
Samen maken we er iets moois van. Lees meer.

Er is veel mogelijk en we denken graag met u mee. Wij maken van uw idee een interieur en meubel op maat. Voor meer informatie en voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

Houten kasten op maat

Tafels op maat

Keukens op maat

Interieurbouw en projectinrichting