Keukens op maat Eindhoven
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Berkenmultiplex Colorply · Groen HPL · 
Fotografie: Barbara Medo
Kunst: Klaas Gubbels · Vaas Willem van Hoof

Groene keuken op maat

In deze groene keuken op maat is kleur gecombineerd met echt hout:  Door het contrast komen de materialen extra goed tot hun recht. Een unieke keuken en echte blikvanger in huis! Het donkergroene HPL heeft een moderne uitstraling. Strak en tijdloos. De warmte van het hout, berkenmultiplex, geeft een prachtige contrast.. De nerf van het hout is goed zichtbaar, maar toch straalt de keuken rust uit. Het combineren van unieke materialen maakt deze maatwerk keuken echt bijzonder.

Ook een unieke keuken op maat laten maken? Bekijk de mooiste keukens op maat op onze website. Een houten keuken op maat zoals een keuken van eikenhout of volledig van massief bamboe. Maar ook plaatmaterialen of laminaten voor een design keuken op maat, een moderne keuken op maat of een exclusieve keuken op maat.

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: ontwerpen en bouwen.  De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Brabant. Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. 
Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

Houten keuken op maat Eindhoven
unieke keuken op maat Eindhoven

Uw handgemaakte design keuken met oog voor detail

Unieke handgemaakte design keukens van puur hout.  Een keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee.

Wij ontwerpen en maken uw keuken op maat. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Houtwerff brengt ambacht en design samen

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten design keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij werken samen met designers, interieurontwerpers en aannemers. 
Ons atelier is gevestigd op Sectie C waar diverse ateliers en ambachten te vinden zijn. Samen met staalbewerkers en betonmakers is er heel veel mogelijk voor uw keuken op maat. Wij denken graag met u mee over uw design keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

 

Uw keuken op maat laten maken?

Houtwerff ontwerpt en maakt unieke Keukens en Interieurs op maat in Eindhoven. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot keuken. Wij beheersen het proces: van ontwerp tot realisatie.  Onze keukens zijn handgemaakt met liefde voor het vak. Houtwerff brengt ambacht en design samen. Uw keuken op maat laten maken door een meubelmaker? Wij maken graag tijd om uw plannen te bespreken. Neem contact met ons op! 

Keukens op maat · Luxe keuken op maat · Exclusieve keuken op maat · Design keuken op maat · Houten keuken op maat · Moderne keuken op maat · Bamboe keuken op maat · Eiken keuken op maat · Unieke keuken op maat  ·   Groene keuken op maat · Keuken op maat Eindhoven

Keukens waar we trots op zijn