Houten tafel met stalen onderstel

Opdrachtgever: particulier
Ontwerp: Ben Hohmann
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Eikenhout en staal

Deze houten tafel met stalen onderstel is groot van omvang. Door het gebruik van eikenhout dat zo min mogelijk is bewerkt krijgt de tafel een rauwe uitstraling.  Het massief eikenhout vormt een mooie combinatie met het stalen onderstel: gemaakt door onze buurman op Sectie C Ben Hohmann.

Ambacht en design komen samen

Diverse combinaties zijn mogelijk en wij denken graag met u mee. Naast het ontwerp van de tafel kunnen wij ook meedenken over het soort hout. Ook is er veel mogelijk in combinatie met staal. Onze staalwerk wordt handgemaakt naar eigen ontwerp.

Tafels op maat

Als ambachtelijk meubelmaker denk ik graag mee over een tafel op maat.  Groot, klein, rond of vierkant, een tafel vormt vaak het middelpunt van een ruimte. Massief houten tafels worden perfect op maat gemaakt voor in de keuken, op kantoor of de vergaderruimte. Een tafel in combinatie met staal, in Scandinavische stijl of een industriële eettafel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

U vindt hier een overzicht van de mooiste tafels en bureaus die we maakten het afgelopen jaar. Laat u inspireren. Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is persoonlijk. Het meubel voegt iets toe aan de ruimte. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Tafel van zes meter
Tafel met stalen onderstel
Tafel van eikenhout
Tafel van massief notenhout
Eettafel op maat
Maatwerk tafel en bankje
Tafel van eikenhout

Bureaus op maat

Bureau van populierenhout
Bureau van Bamboe
Bureau van berkenmultiplex en staal

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer
Een tijdloos modern dressoir
Moderne keuken