Eettafel op maat

Opdrachtgever: particulier
Ontwerp: particulier & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Iepenhout en staal

Deze eettafel op maat is uitgevoerd in een prachtig Iepenhout. De tekening van het hout maakt deze tafel extra bijzonder. Op basis van het idee van de opdrachtgever is het ontwerp van de tafel tot stand gekomen. Het onderstel is gemaakt van staal en afgewerkt in wit. 

Design en ambacht komen samen

Bij Houtwerff ontwerpen en maken wij interieurs op maat. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Ambacht en design komen samen in de meubels die wij maken. 

Tafels op maat

Als ambachtelijk meubelmaker denk ik graag mee over een tafel op maat.  Groot, klein, rond of vierkant, een tafel vormt vaak het middelpunt van een ruimte. Massief houten tafels worden perfect op maat gemaakt voor in de keuken, op kantoor of de vergaderruimte. Een tafel in combinatie met staal, in Scandinavische stijl of een industriële eettafel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

U vindt hier een overzicht van de mooiste tafels en bureaus die we maakten het afgelopen jaar. Laat u inspireren. Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is persoonlijk. Het meubel voegt iets toe aan de ruimte. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Tafel van zes meter
Tafel met stalen onderstel
Tafel van eikenhout
Tafel van massief notenhout
Tafel van eikenhout

Bureaus op maat

Bureau van populierenhout
Bureau van bamboe
Bureau van berkenmultiplex en staal

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer
Een tijdloos modern dressoir
Moderne keuken