#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #amsterdam

Ronde tafel op maat gemaakt

Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Houtwerff & Opdrachtgever
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Eikenhout en staal

Deze ronde tafel is op maat gemaakt naar wens van de opdrachtgever. Er is gekozen voor een massief eiken in combinatie met staal.  Het houten blad en het stalen onderstel zijn handgemaakt op basis van de voorkeuren van de opdrachtgever. De ronde vorm van het blad en het vierkante stalen onderstel combineren mooi dankzij het contrast in vorm. 

Tafels van hout en staal

De warme tinten van het hout bieden een mooi contrast met de donkere uitstraling van het staal. Wij werken samen met een vaste staalwerker zodat wij kwaliteit kunnen garanderen en alles exact op maat wordt gemaakt. Maatwerk staal. In dit geval is gekozen voor een minimaal afgewerkt onderstel maar uiteraard kan de afwerking in elke gewenste kleur.

Tafels op maat van massief hout

Houtwerff denkt graag mee over een tafel op maat.  Groot, klein, rond of vierkant, een tafel vormt vaak het middelpunt van een ruimte. Massief houten tafels worden perfect op maat gemaakt voor in de keuken, op kantoor of de vergaderruimte. Een tafel in combinatie met staal, in Scandinavische stijl of een industriële eettafel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Op onze website vindt u een overzicht van de mooiste tafels en bureaus die we maakten: Laat u inspireren. Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is persoonlijk. Het meubel voegt iets toe aan de ruimte. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Tafel met stalen onderstel
Tafel van eikenhout
Tafel van massief notenhout
Eettafel op maat
Maatwerk tafel en bankje
Tafel van eikenhout

Bureaus op maat

Bureau van populierenhout
Bureau van Bamboe
Bureau van berkenmultiplex en staal

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer
Een tijdloos modern dressoir
Moderne keuken