Over Houtwerff  
Houtwerff ontwerpt en maakt unieke meubels en interieurs. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel. De houten meubels zijn handgemaakt met liefde voor het vak. De meubelmakerij van Houtwerff is gevestigd op Sectie C: het creatieve hart van Eindhoven waar design en ambacht samenkomen. We beheersen het proces. We ontwerpen en bouwen, leveren op locatie en verzorgen montage en afwerking. We werken met passie en plezier voor de zakelijke en particuliere markt. 

Houtwerff is Jorrit van der Werff en Kim Wolterink samen. Wij zijn een team in vele opzichten. Naast de liefde voor elkaar, delen wij ook een grote passie voor design en hout. 

Jorrit van der Werff 
Houtwerff is in 2013 opgericht door Jorrit van der Werff: ' Na een kort leven als grafisch ontwerper bleek een dag met hout mij beter te passen. Snel na het afronden van mijn opleiding meubelmaker ben ik begonnen met Houtwerff. De werkplaats van Houtwerff is gevestigd op Sectie C in Eindhoven: het creatieve hart van Brabant. Omringd door staalbewerkers, poëzie, autonoom kunstenaars en ontwerpers is deze plek inspirerend voor mij als meubelmaker. Samen met mijn buren heb ik al diverse meubels gemaakt in combinaties van staal en hout. Het liefst werk ik met mooie en degelijke materialen. Hout dat duurzaam en massief is. Scharnieren, schroeven en uiteindelijk de meubels die ik maak moeten lang mee gaan.Als u het leuk vindt dat ik een meubel op maat maak, neem dan gerust contact op. Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met u mee!'
T 0644995186 
E Jorrit@houtwerff.nl 

Kim Wolterink
Sinds 2017 zijn Jorrit en Kim samen Houtwerff. Er volgt snel meer informatie!  

T 0681890970
E Kim@houtwerff.nl

Houtwerff op Sectie C 
De werkplaats van Houtwerff is gevestigd op  Sectie C in Eindhoven.  In de gebouwen van wat vroeger de machinefabriek van Stork was, is Sectie C een verzamelplaats voor designers. Onze werkplaats is omgeven door staalbewerkers, poëzie, autonoom kunstenaars, betongieters en ontwerpers. Tijdens de Dutch Design Week zijn diverse samenwerkingen te zien en maakten wij meubels voor o.a. Tessa Koot en Ben Hohmann Design.