Kledingkast op maat

Verrassende combinaties van houtsoorten en materialen als staal en beton zijn mogelijk. Als ambachtelijk meubelmaker denk ik graag mee over een kast op maat.  We ontwerpen de kast die past bij uw wensen en sfeer in de ruimte. Naast badkamermeubels, zwevende dressoirs en kantoormeubels kunt u ook denken aan moderne kledingkasten en boekenkasten volledig op maat gemaakt. Het meubel mag passen in deze tijd maar ook tijdloos kunnen zijn.

U vindt hier een overzicht van de mooiste meubels die we maakten het afgelopen jaar. Laat u inspireren. Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Het meubel voegt iets toe aan de ruimte. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.
Een kledingkast op maat is maatwerk met oog voor detail. Wij ontwerpen uw inloopkast op maat, inbouwkasten, maar ook vrijstaande kledingkasten. Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Houten kledingkast op maat

Houtwerff meubelmaker Eindhoven Kast op maat Vurenhout-min

Wandmeubel op maat Eindhoven 2

Meubels waar wij trots op zijn