#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieur #meubelsopmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #tafelopmaat #kastopmaat #dressoiropmaat #amsterdam

Opdrachtgever: LAWFOX Advocaten Tilburg
Ontwerp: Opdrachtgever en Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff 
Materiaal: Berkenmultiplex en staal
Staalwerk: Rik Wolterink

Graveerwerk: Digifab
Fotografie: Britt Roelse Photography

Kastenwand op maat

Een kastenwand op maat uitgevoerd in berkenmultiplex. Het ontwerp kwam in samenwerking met de opdrachtgever tot stand. Alle wensen en ideeen over de indeling van de kastenwand zijn toegepast. Het berkenmultiplex geeft deze houten kast op maat een mooi licht en strakke uitstraling. 

#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieur #meubelsopmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #tafelopmaat #kastopmaat #dressoiropmaat #amsterdam

Meubels op maat: Een kastenwand ontwerpen en maken

Het ontwerp en uitvoering van deze kastenwand op maat is samen met Houtwerff Interieurbouw vormgegeven. Uitgangspunten voor dit interieurontwerp zijn:

  • Voorkeur voor berkenmultiplex plaatmateriaal.
  • Design.
  • Ergonomie. 

Het berkenmultiplex waar we de bureaus uit vervaardigd hebben heeft een lichte tekening in het hout. Dit straalt kwaliteit uit en vormt met de overige meubelen een rustig geheel. Deze kastenwand voorziet het kantoor van voldoende opbergruimte. 

Houtwerff; kastenwand en bureaus op maat

Houtwerff interieurbouw heeft de nieuwe kantoorinrichting van LAWFOX Advocaten voorzien een handgemaakte kastenwand op maat en bureaus op maat, gemaakt van berkenmultiplex. Het LAWFOX logo is gegraveerd in het hout van de kast. De bureaus hebben een stalen onderstel dat in hoogte verstelbaar is voor een optimale (zit)houding. Mooi detail is het logo, een vos, dat uit de bureaus is gespaard en dient als kabeldoorvoer. De kopse kant van het hout versterkt het ontwerp van de kast. Speels en strak. Afgewerkt met een mooie matte lak die de natuurlijke uitstraling van het hout benadrukt en van de kast een echte blikvanger maakt. 

Wij denken graag met u mee over een interieur op maat. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

 

Meubels waar wij trots op zijn