Houten dressoir op maat

Opdrachtgever: Houtwerff
Ontwerp: Houtwerff 
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: Eikenhout en padoek

Een houten kast op maat laten maken? Dit dressoir op maat is een modern ontwerp uitgevoerd in massief eikenhout met details van padoek. Het meubel heeft een exclusieve uitstraling met strakke vormen. Een echte blikvanger in de kamer. Duurzaam in gebruik. 

Ambacht en design komen samen

Diverse combinaties zijn mogelijk en wij denken graag met u mee. Naast het ontwerp van de tafel kunnen wij ook meedenken over het soort hout. Ook is er veel mogelijk in combinatie met staal. Onze staalwerk wordt handgemaakt naar eigen ontwerp. Ambacht en design komen samen bij Houtwerff. 

Kasten op maat

Verrassende combinaties van houtsoorten en materialen als staal en beton zijn mogelijk. Als ambachtelijk meubelmaker denk ik graag mee over een kast op maat.  We ontwerpen de kast die past bij uw wensen en sfeer in de ruimte. Naast badkamermeubels, zwevende dressoirs en kantoormeubels kunt u ook denken aan moderne kledingkasten en boekenkasten volledig op maat gemaakt. Het meubel mag passen in deze tijd maar ook tijdloos kunnen zijn.

U vindt hier een overzicht van de mooiste kasten die we maakten het afgelopen jaar. Laat u inspireren. Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Het meubel voegt iets toe aan de ruimte. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Van uw idee maken wij een ontwerp als basis voor het uiteindelijke meubel. Zo krijgt u een goed idee van uw kast op maat.  Aan de hand van uw wensen bespreken we het ontwerp, we bekijken de materialen en wij kunnen u adviseren. Met het uiteindelijk plan gaan wij aan de slag. Van idee naar meubel.

Wij denken graag met u mee. Wij ontwerpen en maken uw kast op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Boekenkasten op maat

Kledingkasten op maat

Badkamermeubels op maat

Dressoirs op maat

Inloopkasten en inbouwkasten op maat

Meubels waar wij trots op zijn

Moderne keuken van Eikenhout
Een tafel van eikenhout
Bureau van bamboe