#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #kledingkastopmaat #kastvanhout
Opdrachtgever: Particulier
Ontwerp: Opdrachtgever & Houtwerff
Uitvoering: Houtwerff
Materiaal: MDF afgewerkt door Interieurspuiterij Jansen te Nuenen en bamboe

Handgemaakte keuken op maat

Deze keuken is volledig op maat gemaakt. Het binnenwerk is van een hoogwaardig zwart gemelamineerd spaanplaat. De fronten  zijn gemaakt van een MDF  hout welke is afgewerkt door Interieurspuiterij Jansen in RAL 7009. Dit groen geeft een prachtig contrast met het keukenblad van bamboe hout. Dit keukenblad is op maat gemaakt van massief bamboe hout. Een prachtig detail! 

 

#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam
#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel #kastopmaat #dressoiropmaat #badkamermeubel
#Meubelmaker  #Eindhoven  #meubelmakerij #interieuropmaat #DutchDesignWeek #meubelsopmaat #Handgemaakt #Houtentafelopmaat #tafelopmaat #Eikentafel ##kastopmaat #dressoiropmaat #bureauopmaat #amsterdam

Uw massief eiken keuken met oog voor detail

Unieke handgemaakte keukens van puur hout. Een keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee.
Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.
Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Wij werken samen met designers, interieurontwerpers en aannemers. 
Ons atelier is gevestigd op Sectie C waar diverse ateliers en ambachten te vinden zijn. Samen met staalbewerkers en betonmakers is er heel veel mogelijk voor uw keuken op maat.

Wij denken graag met u mee over uw keuken op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. 

 

Keukens waar we trots op zijn