handgemaakte keukens

Unieke handgemaakte keukens van puur hout. Een keuken op maat gemaakt van de mooiste materialen. Exclusief en duurzaam. Een keuken van Houtwerff gaat een leven lang mee. Een houten keuken die voldoet aan uw wensen en ook betaalbaar is. 

Wij ontwerpen en maken unieke meubels en exclusieve interieurs voor elke plek. Elk interieur is uniek en persoonlijk. Hout brengt warmte en sfeer in elke ruimte. Wij brengen interieurwensen tot leven: van idee tot meubel.

Wij denken graag mee over het ontwerp van uw nieuwe houten keuken. We geven u advies over de juiste indeling, de stijl van de keuken en de mooiste materialen. Naast verschillende soorten hout zijn combinaties met staal en beton ook mogelijk. Onze buren op Sectie beschikken over de gewenste expertise

Welke houtsoorten vindt u mooi? Hoe groot moet de keuken zijn en hoeveel kastruimte heeft u nodig? Naast moderne keukens op maat heb ik ook een grote voorliefde voor industriële keukens van hout en exclusieve keukens met een Scandinavische uitstraling. Graag maak ik uw keuken op maat! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met mij of als u in de buurt bent: kom eens langs!

 
Moderne keuken van eikenhout
Keuken van zebranohout

Een moderne keuken zonder handgrepen

Meubels waar wij trots op zijn

Hout in de badkamer

Nederlands Iepenhout brengt een warm detail dankzij de prachtige nerf

Een tijdloos modern dressoir

Het eikenhout is in twee tinten afgewerkt

Opbergen in stijl

Populierenhout brengt licht en ruimte

Eikenhout in de puurste vorm

Een eerlijke tafel om aan te leven